100% trippel uke!

07.05.2018

En riktig bra uke er over, hestene leverer som bare det!

Først - Spik Lotta tok en overlegen seier i montedebutten sin på Forus tirsdag! Hun tok ledning, holdt unna hele veien og vant med mange lengder!! Irmelin Risa red veldig bra og økte tempoet suksesivt. Hun gikk 26,9 på distansen og kom i mål med krefter igjen, herligt! Dette var finale i YesBox's monteserie og det var dermed seierskrans, teppe og mange fine gaver, stor stas og veldig morro! Hun er dermed direktekvalifisert til Rappfots Æresløp i Bergen 2/6. Veldig gøy!

Ett av mine mål i 2018 var å få en seierskrans å bytte ut den gamle som henger i stallen, nedstøvet og grå, og med seierskransen som Lotta fikk her er dette målet i boks, herligt! Nå jobber vi videre mot de andre målene!

Seiersløpet:

S.G Jerv Blesa og Karmland Stilson startet i Bergen tordag og tok hver sin trippelplassering. Stilson var først ut, han var ute i hardt lag men gjorde ingen dårlig figur. Han gikk i tredjespor første svingen og dødens resten av løpet. Første 1000 gikk på 26(!), han holdt bra til mål og ble nr.3 på ny rekord 28.0!
S.G Jerv Blesa kom til ledning etter 800m og lå der lenge, inn mot siste sving dro hun og to andre fra feltet og på oppløpet kjempet hun side om side med favoritten og måtte se seg slått kort før mål. Ble nr. 2 på 30.0. Herligt!

De øvrige trener på som normalt. Denne uken skal hele 5 hester fra stallen starte på torsdag(!). Da har vi den årlige kjøringen på Haugalandet travpark. Først ut er Tjøtta Viktor og Heimlunds Snorre i prøveløp. Jeg selv skal kjøre Viktor mens Irmelin Risa skal kjører Snorre.
I løp 5 starter S.G Jerv Blesa på strek, hun har ett fint løp på papiret og Thomas Sverre Karlsen kjører denne gang. I samme løp starter også Karmland Stilson, han står på 20m og Svein Ove Wassberg kjører som vanlig. Han har også ett fint løp på pairet og det kan bli ett spennende løp!
I løp 6 starter Spik Lotta, Irmelin Risa som red på tirsdag skal prøve seg bak i sulky denne gangen. Står greit inne i løpet, har 20m tilegg mens de står noen gode på 40m. Sprint (1800) er en fordel. Startlister her.