2 føll og 3 starthester

15.06.2018

Først må jeg beklage att det har vert en stund siden jeg har oppdatert! Det har sine årsaker da vi har vert fryktelig opptatt siste uken. Vi har nemlg jobbet dag og natt for å redde ett føll.

Torsdag 7/6 kom det to velskapte føll til verden hjemme i Stokkadalen. Roleanna er førstegangsfødene og fikk føllet sitt ute når vi ikke var der, desverre vil hun ikke ha føllet sitt og vi har gjort alt vi kan for att dette skulle lykkes uten hell. Tirsdag var føllet så svakt att vi måtte gjøre noe, jeg reiste til Kvinnherad for å hente en potensiell amme-mamma. Hun hadde mye melk og vi fikk berga føllet gjennom natten, desverre ville ikke hun ha føllet heller og vi  bestemte oss for å gi opp og gå over til melkeerstattning inntill videre. Føllet har fått en hard start på livet men blir piggere og piggere, hun får flaske annenhver time og er flink å drikke. Dette er naturligvis tidskrevende men med flinke folk rundt seg går dette også.

Vinda Rolana (Roleanna-Bork Odin)
Vinda Rolana (Roleanna-Bork Odin)
Vinda Rigel (Gomnes Vilja-Smedheim Solan)
Vinda Rigel (Gomnes Vilja-Smedheim Solan)På travbanen går alt som normalt, hestene trener på og ser fine ut. Treningsrapporter kommer neste uke.

I helgen er det dobbeltrav på Forus og vi har tre hester til start.
I morgen Lørdag 16/6 starter Karmland Stilson i V75-2, Leif Saltes æresløp. Svein Ove Wassberg kjørerer som vanlig og han har 40m tillegg. Noen gode hester i feltet men Stilson er god han også.

Søndag starter S.G. Jerv Blesa i rekruttserien, Evy Anita Nordbustad kjører, hun har bakspor på 20m tillegg men det er bare en fordel for henne.
C.C Heaven starter i løp 12, Eirik Høitomt kjører denne gangen. Spor 7 og autostart. Feilfritt og premie er vi fornøyde med.