2.plass i V75 og nye starter

12.11.2018

S.G. Jerv Blesa slutter ikke å imponere og tok forrige helg ennå en 2.plass i V75 på Sørlandet.

Denne gangen startet hun i hoppecupen stengt på 330' og hadde 40m tillegg, hun satt fast invendig lenge men når oppløpet kom fant kusk Åsbjørn Tengsareid en luke og hun spurtet fort inn til 2.plass på 27,9, og nye 20.000,- inn på konto til eier Hans Gunnar Hansen. Morro!
Spik Lotta var også med til Sørlandet, hun startet på strek i ett sprintløp i kaldblodscupen, tok desverre noen feilsteg fra start og ble liggende tredje innvendig med en galopperte hest frammfor som ikke kom seg ut, lå der hele løpet og inn på oppløpet gikk det fryktelig fort og i taktendringen der var hun ikke helt med og galopperte og ble da disket for galopp, kjedelig men sånn er det.

Nye sjangser denne uken, torsdag 15/11 starter både S.G. Jerv Blesa og Spik Lotta i Bergen, denne gang starter de faktisk i samme løp, løp 5. Startlister her. Jerv Blesa får Roar Hop i vognen igjen, de har spor 1 på strek, Spik Lotta kjøres av Elisabeth Storetvedt fra 20m tilegg.

Ellers går alt som normalt, Rusken Junior er fortsatt til salgs, fin ridehest til de som ønsker det.
2-åringene jobber på og blir sterkere og sterkere, tung treningsperiode venter de begge. Dag Solana er snart der hun var før hun fikk hovbyll og Smedheim Lys blir sterker for hver tur, fikk behandling i helgen da hun har vert litt skjeiv og skakk, frir seg ikke ordenlig h.bak.

"Reservemamma" Sjabrina reiste i helgen hjem til eier, vi er evig takknemlige for lån av hesten som antakeligvis har reddet Vinda Rolana, hun er nå et sunnt og friskt føll som fungerer normalt med resten av føll-gjengen. De spiser, sover og leker dagen lang.