2.plass i V75, ny hest og vi har flyttet!

24.09.2018

På tide med en liten oppdatering, mye nytt denne gangen.

Jeg har av forskjellige grunner valgt å flytte hele virksomheten min hjem her på gården og forrige helg flyttet vi alle hestene hjem. Dette er mer praktisk for meg i hverdagen og jeg får mer tid til hver enkelt hest. Hjemme har jeg 1 mil med grusvei, mange mil med ridestier i skogen og intervallbakker, heat og fortkjøring vil fortsatt foregå på travbanen på Haugalandet. Vi holder på med byggeplaner på en ny stall og et lite treningsannlegg med sandgrop og rettstrekk her hjemme men dette tar naturligvis noe tid.
Hjemme er det nå da 5 treningshester, 3 avlshopper og 2 føll. Jeg har en liten stall her hjemme men har fortsatt mulighet for å ta inn 1 treningshest til. Føllbarnehagen finnes det fortsatt noen ledige plasser i også.

S.G. Jerv Blesa holder formen og gikk ett strålende løp i V75 på Forus 15/9. Hun startet i Grunncupkvalet og gjorde en super innsats til 2.plass på ny rekord 27,9! Vidar Hop kjørte henne og gjorde alt rett. Hun lå innvendig og andrespor i køen i 1500m, siste 500 gikk hun i tredje spor og kjempet heroisk ned oppløpet, kun slått av en fryktelig god Professor Ø.K. For denne 2.plassen fikk eier Hans Gunnar Hansen 20.000,-.

Spik Lotta er i full trening og behandlingen på luftveiene ser ut til å ha fungert, hun har gått noen tøffe jobb og intervaller og virker klar til start kommende torsdag 27/9 i Bergen. Hun starter i løp 6, hest nr. 5. Roar Hop kjører. Startlister her.

Dag Solana og Smedheim Lys jobber på, vi sikter oss mot Veikle Balders Landsfinale på Biri 12-13/10. De går nå 4-5 ganger i uka, mye fartslek og får mil i bena. Kjører de mye på 165-185 i puls og tar noen intervalldrag på høyere puls innimellom. Skal fremmover gå noen heat på banen for å få litt mer fart i beina.

Under tiden siden sist oppdatering har C.C. Heaven reist, Heaven stod på stedet hvil hos meg og jeg var ikke fornøyd med han og resultat, i samråd med eier valgte vi å "bytte han ut". Håper nye eiere får glede av han. Ny hest inn ble Rusken Junior, han er en 7år gammel vallak som har gått 33,5 og tjent 30.000,-. Han har trent godt her hjemme og skal testes på banen i løpet av uken. Spennende. Les mer om han her.