2.plass, Klasseløpshelg og starthest på Bjerke!

03.09.2018

Spennende uke i vente, jeg tar med meg S.G Jerv Blesa til Bjerke og starter i V75 på lørdag.

Hun startet også forrige torsdag i Bergen hvor hun fikk med seg en fin 2.plass. Hun virket sterk og gikk i tredjespor store deler av løpet, hadde en liten "kunstpause" inn mot siste sving og tapte nok løpet på det. Tok opp igjen og kjempet side om side hele veien inn. Roar Hop kjørte.

Vi reiser alltså til Bjerke i Oslo til helgen og starter under selveste klasseløpshelga! Bare det å være der er stort, å ha starthest på en sånn helg er veldig morro! S.G Jerv Blesa skal ut i "Travtrenerforeningens" løp som går utenfor V75-rammen, løp 2, kjører gjør Svein Ove Wassberg. 40.000,- til vinneren. Startliste her.

For dere som ikke er så innsatt i trav er "Klasseløpshelgen" en stor happening innom travsporten. Fine løp under hele helgen og spesielt på søndag da finaler i kriterie og derby kjøres for både varmblods og kaldblods. 1.premien i disse løpene ligger mellom 375.000-1.000.000. Det er her vi drømmer om å være alle sammen og til neste år har jeg som mål å stille til start på søndagen i en klassisk finale.

Spesielt også dette året er att Prinsesse Märtha Louise skal kjøre løp under lørdagen, sprekt! Under klasseløpshelgen pleier det også være auksjon av 1-åringer, fredag og lørdag kveld skal 200 kaldblods og varmblods åringer ut i ringen og selges. Mage interesante hester skal selges og det skal bli spennende å være med.

Med andre ord er dette altså en helg som er verdt å få med seg, om du er interessert i hest eller ej, fart, fest, spenning og morro blir det! Ta turen til Oslo og Bjerke travbane!

Resten av "gjengen" gjør som normalt. Spik Lotta får behandling for luftveisproblem/allergi og har en rolig periode, siktes mot start i slutten på september. C.C. Heaven er fortsatt tilsalgs, veldig snill hest! Annonse her

2-åringene Dag Solana og Smedheim Lys jobber på, kjører alt mer fartslek og de går litt fram for hver gang. 

Avlshopper, Gomnes Vilja og Roleanna (og Sjabrina), samt føll, Vinda Rigel og Vinda Rolana, går nå i hovedløsdriften og fores morgen og kveld. Viktig med mye og riktig næring nå når beitene begynner å bli magre.

Vi begynner så smått å annonsere for føllbarnehagen, vi har plass for 3-4 føll til i løsdriften her hjemme. Les  mer om opplegget her.