Premier, 2.plass og godkjent prøveløp

09.10.2018

Spik Lotta og S.G. Jerv Blesa startet 4/10 i Bergen, begge gikk ok løp og fikk med seg hver sin 5.plass og totalt 7.000,- med hjem.

Spik Lotta startet igjen søndag 7/10 og gikk ett godt løp til 2.plass, slått av en for dagen bedre hest. Hun løste ekstremt bra fra start og gikk hele veien inn til mål og ble noe trøtt siste meterene. Hun gikk 27,3 og var veldig fin! Vinner av løpet var Solberg Jela og Charlotte Svendsen, veldig fortjent! Rusken Junior gikk prøveløp og ble godkjent på 36.6 med galopp. Så fin ut i travet og er planlagt å starte 18/10 i Bergen.

Desverre må vi stryke 2-åringene fra Landsfinalen på Biri. Dag Solana var halt når vi var å skulle kjøre heat på travbanen forrige mandag, fant ett lite sår i kronranden og kunne egentlig ikke forstå hvorfor hun haltet, etterhvert nå så har hele kronranden åpnet seg og det kommer ut mye betenelse og er antakeligvis en hovbyll som har ligget der lenge. Hun er nå feberfri men halter fortsatt. Vi legger på såler og tar tiden til hjelp. Da det er langt til Biri velger vi å stryke begge da Smedheim Lys har vert noe ukurrant i travet til tider og det blir dyrt å reise med bare en hest. Fryktelig kjedelig, men sånn er det.

Intet nytt med avlshopper og føll, de spiser, vokser og har det bra.

Første bildene under viser litt av treningsveiene hjemme.