4.plass, debutant og flere starter.

02.10.2018

Forrige uke hadde vi en hest til start, det var Spik Lotta. Hun startet i Bergen torsdag, 27/9, Roar Hop kjørte et fint løp i rygg og hun gikk bra til mål når hun fikk åpning, fikk med seg 4.plass på en noe tung bane. Hun har ikke startet siden juli og trengte løpet.

Spik Lotta skal starte igjen kommende torsdag 4/10, også denne gang i Bergen og Roar Hop i sulkyen. Hun starter i V65-5, løp 6 som er ett hoppeløp, hun står greit til men har noe usikker form.

Med til Bergen på torsdag skal S.G. Jerv Blesa, hun starter i V65-2, løp 3 også hun sammen med Roar Hop. Dette er ett løp på 2600m hvor hun står på 20m tillegg. Har fordel av distansen og kan dukke opp blandt de 3. Noe usikker form her også da hun ikke har startet på 3 uker, ellers fin i trening og forberett. Startlister til Bergen finner du her.

Spik Lotta får ikke fred denne uken og skal starte igjen allerede Forus søndag 7/10, hun starter da i V65-3, løp 3 som er ett ett monteløp. Da det ikke er monteløp så ofte på hjemmebane får vi starte når det er. Hun står ikke så fint inne i løpet men har hun en god dag spiller det ingen rolle. Irmelin Risa rir som vanlig. Startlister finner du her.

Med til Forus skal Rusken Junior, han debuterer for oss og skal gå prøveløp. Kjører gjør Thomas Sverre Karlsen. Har gått noen fine jobb på Haugalandet travpark og ser fin ut. Han er en ærlig type med mye pågangsmot.

Resten trener som normalt, fine forhold her hjemme, det regner som vanlig mye og holder veiene myke og fine. Hestene koser seg i store luftegårder og står lenge ute så lenge været tillater det. Føllene vokser og vokser og er snart klare for å skilles fra mødrene, tiden går fort!