Bergen, Momarken og V75.

16.10.2018

Ny uke og nye starter. Denne uka sender vi ut alle løpshestene i løp.

Torsdag 18/10 starter Rusken Junior og Spik Lotta i Bergen. Startlister finns her.
Rusken Junior starter i løp 4, kusker gjør Roar Hop. Rusken har vert fin i trening, kjørt endel heat og intervaller med han siden han kom og skal være godt forberett. Har endel galopper på CV'en og vi tar høyde for det første gang ut; feilfri og premie er målet.

Spik Lotta starter i løp 5. Hun var veldig bra sist og har stigende form, kan dukke opp på trippelen i dette selskapet. Roar Hop kjører.

Lørdag er det V75 på Momarken i Mysen, her starter S.G. Jerv Blesa. Dette er et kvalifiseringsløp i grunncuppen, Vidar Hop kjører. Det er noen gode hester i dette løpet men hun er god hun også. Startlister her.

Smedheim Lys trener på, er en stor hest og trenger mye styrke, introduserte henne for arbeidsvognen forrige uke og kommer til å gå mye i den i vinter. Dag Solana er nesten haltfri, har ikke feber lengre men såret vesker fortsatt og varm i hoven, skrittes foreløbigt.

Vi har fine treningsforhold og vær (faktisk) om dagen, høsten viser seg fra sin beste side med fargespill når vi er ute å trener i skogen. Ca en gang i uka pleier vi ta med de hester som skal trene fort å kjøre på travbanen på Haugalandet, da inviterer vi eiere så de får se hestene sine i aksjon, noe de setter pris på. I går mandag var vi å kjørte intervaller med Rusken Junior og S.G. Jerv Blesa og begge var veldig fine. Spik Lotta gikk noen lange tunge intervaller hjemme, hun har startet tett og trives da best med å trene hjemme. S.G. Jerv Blesa skal gå ett tungt pass til før lørdag, ellers er det bare rideturer og roligt på samtlige løpshester fram til startene. De trivest veldig godt med rideturer i bratt og ulent terreng og får brukt kroppen på en helt annen måte enn ved kjøring. Løpshestene har også fått behandling av Ida Beate Vikse, hun løser opp i låsninger og behandler stiv musklatur, noe hestene responderer veldig bra på.