Bergen og Forus

05.06.2018

Ok dag i Bergen 2/6. Fint vær og fine prestasjoner.


S.G. Jerv Blesa var tilbake i "slaget" og gikk inn til en finfin 3.plass. Hun gikk ut i tredjespor i nest siste sving å kjempet hederlig hele veien og ble knapt slått på mållinjen, herligt att hun er tilbake der hun skal være! Hun fortjener å finne et løp snart!

Spik Lotta var ute mot ulvene og hun hang med så godt hun kunne, 23,0 første 500m og 21,6 første 1000m er ikke noe å spøke med og hun stivnet mot mål, vi leter finere løp og tar nye tak! Hun flyter bra i travet og er i form så pass opp neste gang.

I dag (tirsdag 5/6) skal vi til Forus med 2 hester.
Heimlunds Snorre skal ut i 2.løp, voltestart, står på strek, spor 1 med Eirik Høitomt i vogna, kan han få han feilfri fra start kan det bli spennende!

C.C. Heaven skal ut i løp 8 med Tom Erik Solberg i vogna, fint løp på papiret og står fint inne, også spennende!
Begge to fikk en gjennomkjøring sist i Bergen 27/5 og skal normalt være forbedret, begge trener fint!

Ellers går alt som normalt, vi går og venter og venter på avlshoppene. De har termin begge to denne uken og ser ut til å følle når som helst.

Karmland Stilson er inne i en treningsperiode og siktes mot start under V75 helgen på Forus 16 Juni.

To-års hoppene Dag Solana og Smedheim Lys ble sluppet på beite i går og skal gå der i 2 uker før treningen begynner igjen.

Åringshoppa Juniflya var med til Bergen på lørdag og reiste derifra hjem til eierene på Voss. Hun er ferdig temt og skal nå stå på beite hos eier i sommer. Vi takker for tilliten og ønsker lykke til videre.