Finaleseier i Bergen!

22.05.2018

Nesten litt uvirkelig men igjen vinner vi, tredje uken på rad!

Karmland Stilson sørget i går, søndag 20/5,  for årets fjerde stallseier. På papiret var det en tøff oppgave da dette var finalen i Bergen Travpark-løpet. Han sto på 20m tillegg, lå lenge innvendig og ble dratt bak, fikk luke og jobbet seg forbi samtlige til seier og ny rekord på 27,2! Helt utrolig og veldig morro! Det er en ære å få trene en sånn trivelig og ærlig hest som dette. Stort også å stå på sermoniplass å få skryt av Svein Ove Wassberg, godt å få bekreftelse på jobben vi legger ned. Eier John Inge Naustvik var med på travbanen og så morro å kunne dele gleden.

I samme løpet startet også S.G. Jerv Blesa, hun sto på strek og så lenge fin ut. Hun var i ledning etter en runde og åpnet på 29, desverre var hun så alfor hissig og tverrstoppet da hun ikke fikk luft, veldig kjedelig da hun fløt fint i travet for dagen, dette er en liten hissigpropp kan være og av og til blir det sånn. Etter en prat med kusken ble vi enige om å skjekke henne opp med misstanke om muskulære problem/låsninger i bekken/hofte/rygg. Så Tonje L. Ness kommer neste uke å tar en kikk.

Resten av hestene på travbanen trener som normalt og på søndag har vi to som skal debutere for oss i Bergen! Det har ikke vert innmeldig ennå men jeg regner med begge to kommer med.  Hestene som skal debutere er C.C. Heaven og Heimlunds Snorre.

Heimlunds Snorre har ikke fullført ett løp siden 2015 så han kan trenge et løp og to i kroppen. Har kjørt fort med han i trening og han virker å være i form, dette er en fryktelig treningsglad vallak og han virker løpssugen. Veldig spennende!

C.C. Heaven har trent fint hjemme og er god hest. Har galoppert endel før i løp og vi tar løpet som en gjennomkjøring og er fornøyd med feilfritt og premie.

I dag (mandag 22/5) hadde vi besøk av veterinær Tjerand Lunde som tok tannskjekk på 3 hester, ingen store funn men greit å holde munnen i orden.

Fredag 25/5 kl.14.00 inviterer vi til kaffi og seierskake på stallen på Haugalandet og alle er velkommne! :-)