Månedsrapport og nye starter

02.07.2018

Da døgnet fortsatt har for få timer har jeg komt fram til att jeg fra nå av kommer jeg til å skrive en sammenfattning av resultat, trening og hester måned for måned. Hesteeiere vil få treningsrapporter på sine hester på epost/post samt denne månedsrapporten. Kommer fortsatt til å skrive her på hjemmesiden ca en gang i uken om stallens starter og diverse info men de individuelle treningsrapporter vil kun hesteeier få da det tar for lang tid å oppdatere dette på hjemmesiden hver uke. I en hektisk hverdag får man prioritere. Du kan lese månedsrapporten fra mai her.

Forrige uke fikk vi inn en ny hest i trening. Nito (e.Moe Odin u.Friskina) er en 4år gammel vallak. Eier er Knut Dagestad og vi takker for tilliten. Nito har en fin stamme og noen gode søsken å se opp til, bla Friskus (875') og Nito Nicklas (366'). Har fått et godt intrykk av hesten og vi håper å få han ut i prøveløp snart.

Forrige ukes startet gikk så som så. S.G Jerv Blesa og Heimlunds Snorre galopperte og Spik Lotta gikk ok fikk med seg en premie på 3.500,-.
Nye tak!

Nye starter denne uken, førstemann allerede i morgen.
C.C. Heaven skal ut på Forus, ny kusk denne gang, Einar Nedrebø.  Han står fint inne i løpet og bør gjøre ein fin figur feilfritt. Har utviklet seg mye siste tiden og er pigg og fin i trening.

Fredag skal vi på langtur, Spik Lotta skal starte i "Julijakten" på Arvika travbana i Sverige. Dette er et monteløp over 2500m hvor Lotta står på strek. Svenske Madelene Elgtberg skal ri henne. Kun 10 hester er starterklært og det er hele 50.000,- til vinneren. Startlister finner du her.

Hestene hjemme går det bra med. Det lille føllet Vinda Rolana er en liten kjempe og er blitt flasket opp og er nå pigg og glad. Vinda Rigel er stor og sterk blitt. Avlshoppene Gomnes Vilja og Roleanna skal til inseminering denne uken.