Ny uke og ny hest i trening

12.11.2017

Denne uken har det kommet inn en ny hest i trening, ønsker Smedheim Maia velkommen og takker eier Bjørn Håkon Boltfjord for tilliten. Maia er helsøster til Smedheim Lys og ganske så lik henne. Hun var ett unghest-talent men ikke fått det helt til etter det. Opptreningen har allerede begynt og det er en veldig trivelig hest å jobbe med.

De andre hestene på stallen trener på, unghestene jogger kilometerene sine og øker suksesivt. Frode har sveiset på en unghestbøyle på arbeidsvogna mi så unghestene får henge på slep der noen ganger i uka for å veksle litt, samt lett galopp-trening i korallen.

Miss Sirius ser fin ut om dagen, har satt seg mere i kroppen og fungerer fint i travet. Trener på og øker suksesivt hun også. Veksler mellom bane, korall og mosjon.

Karmland Siv fungerte ikke i monteprøveløpet, var fin i varmingen men så fort første prøvestart ble tatt begynte hun å trøble, inn i første sving galopperte hun. Har fungert hjemme i trening så sitter litt i tankeboksen når det gjelder henne.

Neslands Odin går intervallene sine og kjøres i arbeidsvogna. Treningsglad herremann og trivelig individ å holde på med.

Vi ble ferdige med luftegårdene denne uken og i går (lørdag) fikk hestene prøve de og de var veldig fornøyde tror jeg.