Ny hest og nytt føll

27.11.2017

Da var det på tide med en nye ukesoppdatering igjen. Det ruller på og denne uka har det komt en ny hest i trening og ett nytt føll i "barnehagen". Vi ønsker S.G. Jerv Blesa og eier Hans Gunnar Hansen samt føllet Juniflya med Halle Vinsand og Bjørn Vethe som eiere velkommen og takker for tilliten.

Hestene trener på som normalt, Neslands Odin går endel arbeid og bakkeintervaller for å styrke kroppen yttligere. Miss Sirius jobbes 2 ganger i uke i galopp samt 2-3 ganger på bane med litt temposkiftninger, hun ser fortsatt bra ut. Smedheim Maia går mye arbeid og er så smått begynt å trene litt fartslek i rygg, var veldig fornøyd med henne på fredag etter å kjørt i rygg/sammen med Logical Cosmic som også funker bra, har for det meste gått mosjon og har en herlig instilling til å trene. Åringene Smedheim Lys og Dag Solana trener som normalt, går galopp/lek 2 ganger i uka, samt jogg på bane og på slep bak arbeidsvogn 7km ca, totalt går de 5 ganger i uka. Som dere ser på filmen nedenfor så er Dag Solana en fyrig liten dame med egne meninger.

Føllene koser seg i barnehagen, leker, spiser, sover og "trener" som normalt. Juniflya kom fort inn i flokken og fungerer bra i sammen med Amanda og Garli Prinsessa. På torsdag kommer veterinær Tjerand Lunde og skal vaksinere føll og avlshopper samt skjekke Roleanna og Gomnes Vilja.