Ny uke, ny hest og nye starter

16.04.2018

Søndag 8/4 hadde vi lokalkjøring på Haugalandet travpark. Tjøtta Viktor gjorde her sin "debutt" og gikk ett ok løp til 3.plass på 1,44 med galopp. Han oppførte seg greit i lag med andre hester og fikk litt rutinetrening. Han var ikke helt i balanse i travet. Skal teste han i ett jobb på fredag, da prøver vi litt lettere belasning både framme og bak. 

Tisdag som var kom det inn en ny hest på stallen, Heimlunds Snorre, som vi skal prøve å få gang på. Han er 12 år men ikke startet så mye siste årene. Han har vunnet 5 løp på 42 starter og der finns både talent og kapasitet. Vi gleder oss til å jobbe med denne postive og treningsglade karen. 

På onsdag 18/4 skal Spik Lotta starte på Bjerke i ett stallmannsløp, Per Vetle Kals kjører. Løp 6 hest nr.2. Hun har trent fint siste uken, gitt henne noen tøffere økter som hun svarer positivt på. Hun møter overkommelig selskap og hun kan duge her.  Se startliste her.

S.G. Jerv Blesa skal starte på Forus lørdag 21/4, Ole Johan Østre kjører. Løp 1 hest nr.10. Hun står fint inne i løpet og har trent fint siste ukene. Optimistisk. Se startlistene her.

Ellers trener resten av gjengen på. Les mer om treningen på hestenes egen side. Vi har kjørt stallhestene mye sammen også sammen med andre utomstående hester for å få ett større felt og mer rutine for hestene. På fredag hadde vi 4 hester som gikk i en pulje, veldig bra. Ellers har de gått endel rideturer mellom de harde øktene for å holde humøret oppe.

Smedheim Lys og Dag Solana er meldt til utstilling 12/5 i Sauda. Vi har som mål å stille de på Veikle Balders landsfinale på Biri til høsten og må derfor kvalifisere oss.

Åringen Juniflya hadde for første gang vogn på seg i helgen og det gikk veldig bra. Jobber på videre og er innkjørt om ikke alfor lenge.

Vi har noen spennende hester på vei inn i trening om kort tid, så følg med på neste oppdateringer!