Ny uke og mye nytt

23.01.2018

Uke 3 er over og det var en bra uke. Vi fikk inn hele 3 nye hester på fredag. Vi ønsker Biwa, Spik Lotta og Tjøtta Viktor velkommen! Vi har tatt noen turer med de og de er trivelige å jobbe med alle sammen.

Biwa er her en kortere periode mens eier Magne Bø er på ferie. Hun er i full løpsform og trenes der etter. Går ca 4-5 ganger i uken her hos oss.

Spik Lotta er nyinnkjøpt til Stall Vindafjord, hun er en flott hoppe etter Spikeld som har tjent 275.000,- og gått 25,1. Hun er også i løpsform og planen er å starte i begynnelsen på Februar. Startet sist på Biri og var meget god til 2.plass da.

Tjøtta Viktor eies av Kari Agerlie og Erik Finsbråten, han er en staselig og flott vallak som vi skal prøve en periode å se hva vi får til. Spennende! Les mer om de nye hestene her.

Ellers går det som vanligt i stallen på Haugalandet. Det har vert vinter og snø et par dager men idag ble det regn igjen. Underlaget kan være litt utfordrende men vi har fått trent alle som vi hadde planlagt, skogsløypa er godt "isolert" av skogen så der er det fint å kjøre stort sett alltid.

S.G Jerv Blesa skal starte på torsdag i Bergen med Roar Hop i sulkyen denne gangen også. Løp 4 hest nr 1. Se startlister her. Løpet ble ikke fordelaktig delt for Jerva sin del og motstanden er i tøffeste laget men vi prøver. Vi tester litt nytt utstyr og håper det slår positivt ut. Hun gikk idag siste intervallene før start og kjentes sterk og fin ut. Ellers har hun gått mosjon, dressur og rideturer siste uken, fredag gikk hun noen tøffe bakkeintervaller og fungerte bra. 

2 åringene Smedheim Lys og Dag Solana jobber på og får km i bena. Går mye i skogen, på slep og galoppintervaller. Er nå oppe i 4 x 2,5-3minutter galopp og fungerer bra med det.

Ikke så mye nytt hjemme med åringene Juniflya, Garli Prinessa, Amanda og Honannas Mirabelle. Som sagt hatt snø og vinter en liten uke og det synes åringene er helt topp, de har vert veldig aktive og trener seg selv mye. Tilogmed avlshoppene Roleanna og Gomnes Vilja har slått på en galopp i snøen.