Ny uke og nye starter

30.01.2018

Uke 4 er over og Januar begynner å nærme seg slutt. Ukens høydepunkt var definitivt S.G. Jerv Blesa's 3.plass i Bergen torsdag 25/1. Hun var ute mot hester med dobbelt så mye i grunnlag. Fra spor 1 tok hun ledning men ble for hissig da de kom utenfra og galopperte kort, lå siden som tredjepar utvendig og angrep inn i siste sving og sto på bra til 3.plass. De fikk ikke tiden på alle hestene i løpet (...) men de åpnet første 1000m på 27,9 og avsluttet siste 500m på 30,5.
Eier Hans Gunnar Hansen var så fornøyd med hesten att han kom med fløtekake og 6kg gulerøtter på stallen lørdag, han vet å skjemme bort både hest, stallfolk og trener. Torsdag er det dags for start igjen for S.G. Jerv Blesa i Bergen, løp 5, fint løp på papiret og hun ser veldig fin ut om dagen! Med til Bergen har vi med Spik Lotta som skal debutere for oss i løp 2, spennende! Se startlister her.

Ellers har vi trent mye og bra denne uken, stabilt vær (til å være vestlandet) med plussgrader og fine treningsforhold og underlag. Fredag hadde vi besøk av veterinær Tjerand Lunde som hadde en liten munnservice på Biwa, Spik Lotta og S.G Jerv Blesa. Han fant litt på samtlige og det gjør godt å få fikset det.

Biwa gikk på fredag 4 bakke + 4 bane intervaller sammen med Spik Lotta, var veldig fin. Samme var hun i går (mandag) i ett 2600m jobb på banen. Ellers har hun gått mosjon og fartslek i skogen. Siktes mot start 10/02.

Tjøtta Viktor er grunntrent men trenger noe mer styrke og fart før han er startklar, veksler mellom arbeidskjøring i tungvogn, fartslek i skogen og rolige jobb etter hvert.

Spik Lotta gikk 4 + 4 intervaller i rygg på Biwa fredag, så bra ut og burde gå litt frem med det treningspasset. Ellers gått fartlek og rideturer i skogen, samt noe dressur. Fikk i dag (tirsdag) siste finpuss før start torsdag, noen korte, kjappe intervaller på banen sammen med S.G. Jerv Blesa.

S.G. Jerv Blesa har hatt det rolig etter start 25/1, gikk i dag intervaller sammen med Spik Lotta, kjentes fin ut. Ellers gått rideturer og dressur.

Smedheim Lys og Dag Solana bygger stein for stein i skogen, mosjoneres i skritt og jogg i bakkene. Ellers går de galoppintervaller i grop mandag og torsdag, er nå oppe i 3min x 4.

Juniflya, Honannas Mirabelle, Amanda og Garli Prinsessa vokser og ser ut som åringer etter hvert. De er kontaktsøkende og tilitsfulle alle sammen, en fryd å jobbe med! Lokalavisen "Grannar" var her å gjorde en reportasje om oss og "Stall Vindafjord" i dag (tirsdag), ventes å publiseres over helgen. Morro att avisene følger med.