Nye starter og ny hest!

25.04.2018

Onsdag forrige uke startet Spik Lotta på Bjerke i et stallmannsløp hvor Per Vetle Kals kuset. Hun gikk bra til en 6.plass på 28,5. Satt bom fast med krefter igjen! Hest og kusk positiv.

Lørdag startet S.G. Jerv Blesa med Ole Johan Østre i sulkyen, hun hadde litt utur i løpet, tredje spor en stund, måtte gå rundt, imellom og forbi mange,  gikk veldig bra til mål til 5.plass på ny rekord 29.1! Positiv!

Med hjem fra Bjerke på onsdag hadde vi med C.C. Heaven som skal stå i trening hos oss og vi ønsker hest og eier Henrik Sørhaug velkommen. C.C Heaven startet også på onsdag der han fikk en ok 4.plass.  Han er 4år og har rekord på 17,1. Liten trivelig vallak som vi gleder oss til å fortsette med. Har kjørt noen turer med han og har fått ett godt inntrykk av han. Bilder og mer info kommer.

Ellers trener hesten på som normalt. Normalt sett kjører vi intervaller/heat mandag og fredag, arbeid onsdag og ridetrening torsdag og søndag. Se mer på deres side under Hestene

Neste tisdag skal Spik Lotta starte i monte for første gang. Irmelin Risa rir, det er 1600m og hun står alene på strek. Mange gode hester bak men vi prøver! Alltid spennende med debutt i monte. Se startlister her.

På fredag kommer det enda en ny hest inn i trening, spennende tider!
Mer info på neste oppdatering.