Nytt år og nye muligheter

06.01.2018

Litt dårligt med oppdatering siste tiden - beklager! Full skjerpings nå og her kommer en oppdatering, masse bilder og videoer.

Først - nytt føll i barnehagen, ønsker Honannas Mirabelle og Einar Berg velkommen til oss og takker for tilliten. Mirabelle (e. Moe Odin u. Grude Torlla) er en veldig fin hoppe, mye håntert og trivelig å jobbe med.

S.G Jerv Blesa startet 30/12 og fikk med seg en strålende 3.plass på 31,9. Roar Hop kjørte pent og hesten kom i mål med krefter spart. Hun fikk da med seg 6.000,- til eier Hans Gunnar Hansen og vi gratulerer. Trener, eier og kusk fornøyde med prestasjonen. Hun trener på som normalt og skal starte igjen torsdag 11/1 i Bergen. Roar kjører denne gangen også. Hesten er i form og løpet ser fint ut på papiret, spennende!

I og med att det nytt år har alle hester blitt ett år eldre så nå er åringene våre blitt toåringene våre - Smedheim Lys og Dag Solana og er i full toårs trening. De tyngste jobbene går de faktisk i galopp i gropen, noe de ser ut til å trivest med. De går også alt mer i skogen.

Miss Sirius og Neslands Odin  trener på, mosjon, galopp, arbeid og tempo. 

Føllene eller åringene som de er nå, er blitt en fin liten flokk på 4. Juniflya, Amanda, Garli Prinsessa og Honannas Mirabelle. De fungerer veldig bra i lag og koser seg i barnehagen. Samtlige er trivelig og fornuftige å jobbe med.

Avlshoppene Roleanna og Gomnes Vilja blir rundere og rundere, ikke tvil om att det er noe som vokser der inne i magen.