Rappfots Æresløp

29.05.2018

Vi setter strek over Bergensturen 27/5 og sikter mot nye sterter til helgen.

Heimlunds Snorre startet på søndag og vi var spente på han da han har vert veldig fin i trening. Han såg superfin ut i varming og vi var optimistiske, desverrre ble han for hissig bak bilen og galopperte direkte. Han ble disket for galopp ganske med en gang men Evy kjørte bak feltet og fullførte, han fungerte fint og vi prøver igjen!

C.C. Heaven startet også på søndag, det ble mange omstarter og tull men dette taklet han veldig fint. Lå fint til i løpet og så ut til å være med å kjempe i toppen, slo desverre på en "valpe-galopp" da kusken ba han ta i. Fungerte fint i travet og trenger bare mer rutine, nye tak!

Denne uken har vi to hester til start i Bergen nå lørdag 2/6. Da er det V75 kjøring og mange fine løp. Først ut er S.G. Jerv Blesa som starter i løp 1, hun står fint til, er behandlet og jeg er optimistisk.

Spik Lotta er nestemann, hun skal starte i V75-3 løp 5, dette er Rappfots Æresløp og ett monteløp. Hun møter mange gode hester i dette løpet, men hun er god selv også, spennede! Morro att så mange meldte og deltar i dette løpet, veldig bra for montesporten.

Ellers ruller alt som normalt, Tonje Ness har vert å behandlet 3 hester med kiropraktikkbehandlig, ikke noe alvorlig men litt smårusk å henge fingrene i.
Fredag feiret vi 3 seiere i mai med kake sammen med eiere og folk i stallen.

Avlshoppene nærmer seg termin og har begynt å gjøre seg klare, vi venter i spenning!