Seier, friske føll og "ny mor"

21.07.2018

Mye nytt siste tiden, hestene er friske og fine, trener på som normalt og det ser bra ut.

Først og fremst, S.G Jerv Blesa tok en veldig etterlengtet seier i Bergen i går 19/7. Hun lå lenge i lederrygg men ca 800m igjen gikk hun ut i dødens og på oppløpet koblet hun enekelt grepet og vant sammen med Svein Ove Wassberg. Dette var henne 51 start og det var vel på tide att hun også fikk vinne. Forrige torsdag var hun bra til 4.plass sammen med Roar Hop.

For noen uker siden var vi så heldige att vi fikk tak i en "ny mor" til lille Vinda Rolana, dølahoppen Sjabrina hadde mistet sitt føll og vi fikk låne henne å prøve, etter noen dager tok hun til seg Rolana og nå fungerer hun som mor for henne, så gledelig! Vi er så takknemmlige og glade for dette og Rolana får nå en normal oppvekst. Hun har vokst og utviklet utrolig mye etter dette og er et veldig fint føll.

Vinda Rigel utvikler seg han også, en riktig fin hingst er han blitt! Mamma Gomnes Vilja ble drektighetsundersøkt 20/7 og er konstantert drektig med Kleppe Fanden.
Roleanna er også inseminert med Kleppe Fanden og skal skjekkes neste uke.

Hestene på travbanen trener på, Spik Lotta har hatt 1,5 uke med fri på beite skal gå ett par harde økter til uka og skal etter planen starte 31/7 på Forus. Samme skal S.G Jerv Blesa.
Nito går tøff arbeidstrening, trykkvognsintervaller og 4x4min. Letter han etterhvert og tester han litt kommende ukene. Smedheim Lys trener mye jogg og mengde og siktes mot mønstringsløp. C.C Heaven er inni en hard treningsperiode nå med 3 intervalløkter i uka. Skal etter planen starte i Bergen 2/8.