Seier på Haugalandet!

15.05.2018

Stallformen holder seg stabilt bra og hestene leverer!

Torsdag 10/5 var det kjøring på "hjemmebane" Haugalandet travpark, vi hadde 4 hester til start (egentlig 5, men valgte å stryke Tjøtta Viktor da han var ukurrant i travet).

Først ut var Karmland Stilson og S.G. Jerv Blesa.  Stilson sto på 20m tilegg, han gikk i sporene og dødens store deler av løpet, gled  unna til en enkel seier i søla på Haugalandet, sterkt!
Jerv Blesa sto på strek og plundra litt i starten, hadde en kort galopp ut av første sving og havna bak, gikk bra etter galoppen og fikk med seg 6.plass.
Spik Lotta var hardt ute og skulle bare få ett fint ryggløp, noe som Irmelin gav henne og hun kom i mål med krefter spart, hun fikk 6.plass hun også. Hun svarer veldig positivt på sånne opplevelser og har vert superpigg hjemme i trening etterpå! Vi lader bateriene på henne og sikter mot Rappfots Æresløp 2/6 i Bergen.
Heimlunds Snorre gikk godkjent prøveløp på 37,9, ikke beste tiden men på en dårlig bane var det helt ok. Han gikk i fra de andre kaldblodsene ganske tidlig og gikk alene. Han strålte av løpslyst og vi sikter mot debut i Bergen 27/5.
Dagens mest fortjente seier på Haugalandet 10/5 var nok Cecilia Linn til Nina Engedal, for en herlig traver og seiersgest, morro!

Smedheim Lys. Karakterer: 7,5-8-7-8-8. Kvalitet 2.

 Dag Solana. Karakterer: 8-8-8-8-8. Kvalitet 1.


Denne uken har vi 2 starthester, det er S.G. Jerv Blesa og Karmland Stilson, begge disse skal ut i finalen i "Bergen Travparkløpet" på søndag 20/5. Blesa står på strek og Stilson 20m bak, spennende!

Ellers trener resten på som normalt, C.C. Heaven ser fin ut og trener litt hardere frammover, siktes mot start 27/5 i Bergen. 

Søndag var Julie med å jobbet noen timer sånn att vi fikk ridd alle hestene, sammen 2 og 2. Godt for både 2 og 4-beinte å ta en ridetur i skogen i solen, underbart!

Juniflya er snart "ferdig" innkjørt. Fornuftig dame! Unghestene har fått ett større beite som de boltrer seg på og lever det gode hesteliv. 2-åringene kommer til å trene stort sett hele sommeren men gå på grønt samtidig.