Uke 12 og 13 

30.03.2018

Vi setter en strek over Sørlandet 24/3. S.G. Jerv Blesa skuffet, galopperte siste bortre men gav seg også litt på slutten, vi har tenkt og fundert og kommet fram til mulige årsaker. Spik Lotta var hardt meldt, synes hun hang ok med i 25-26 fart men galopperte når kusken var på henne 700m igjen. Ellers fungerte hun i travet.

Hestene trener på som normalt, sol og fint vær gjør travtrenerjobben herlig. Gå inn på hestene og les treningsrapporter på hver enkelt hest. Veterinær Tjerand Lunde var innom en tur fredag 23/3 å raspet tenner på Smedheim Lys. Ikke mye å finne men greit å ta det når det trengs. Hjemme tømmekjøres det enda, kunne nok satt for allerede men vil gjerne gjøre en god grunnjobb for å få en trygg og god kjørehest, så vi tømmekjører litt til.

Neste uke sender vi ut 3 hester til start. Først ut er Spik Lotta, hun starter tirsdag 3/4 på Forus. Startliste her. Har fått Svein Ove Wassberg i sulkyen og løpet ser ok ut på papiret. 40m er vel ingen fordel men med fin reise kan hun dukke opp.

S.G. Jerv Blesa starter i Bergen 5/4. Hoppeløp, 20m tillegg og Roar Hop kusker, vi håper på en fin premie mot gode hester. Startliste her.

Sist men ikke minst, Tjøtta Viktor, skal "debutere", han skal starte på lokalkjøring på Haugalandet travpark på søndag. Spennende!