Uke 2

14.01.2018

Uke 2 over og det ruller på som vanligt. 

S.G. Jerv Blesa startet torsdag i Bergen, Roar Hop kjørte og hun var veldig bra til 4.plass! Gikk i tredjespor og dødens vell lenge - kriget lenge om seieren men måtte se seg slått da hun tok noen feilsteg på oppløpet, hun fant de fort og reddet 4.plassen. Fornøyd med innsatsen hennes! Hun får det roligt noen dager og siktes mot løp 25/1.

Ellers trener hestene som normalt, Dag Solana og Smedheim Lys går alt mere i skogen og mosjoneres i bakkene, vi har bratte bakker her så det går roligt enn så lenge. Ellers jogger de 7-8km, går galoppintervaller i gropen eller rolige klatreturer i skogen. Vi syns variert trening er viktig, både for hestens humør men aller mest for å unngå skader. Ved å veklse på trening og veriere på hvilke muskelgrupper som jobbes kan slitasjeskader minimeres/ungås.

Neslands Odin har for det meste gått arbeid i tung vogn og galopp i grop denne uken, han er forsatt tilsalgs.

Forandring fryder hos MM Trav og vi har byttet ut litt hester, neste uke kommer det inn flere spennende hester i trening, følg med på neste oppdatering for mere info!

Åringene Juniflya, Honannas Mirabelle, Amanda og Garli Prinsessa spiser og vokser, ikke så alfor lenge til de skal kjøres inn og begynne treningen. I februar begynner sele og utsyrstilvenning for videre temming.