Uke 46

20.11.2017

Uke 46 over og det er på tide med en ny oppdatering. Også denne uken har det kommet inn en ny hest i trening, vi ønsker Logical Cosmic og eier Lars Lekve velkommen. Han skal stå her en kortere periode. Logical er en trivelig og treningsglad herremann.

Resten av hestene på stallen trener på som vanligt.
- Smedheim Maia går mye arbeid, styrke og mosjon, har ett stort flott trav og må være sterk for å klare å holde det.

- Miss Sirius er jeg fornøyd med om dagen,  øker i mengde og tempo og jeg ser framgang etter hver økt.

- Smedheim Lys er fortsatt finfin og øker treningen suksesivt, har voks mye siste tiden og er blitt ei stor fin hoppe.

- Dag Solana er en bestemt liten frøken, hun er kvass i lynnet og lar seg ikke pille på nesen for å si et sånn. Hun går mye på slep i skogen og jogges.

- Karmland Siv trener som vanligt og ser fin ut, går intervaller og blir ridd mye både i skog og dressur.

- Neslands Odin er etterhvert blitt en sterk hest, ble skodd om i dag og vi prøver en ny balanse for å se om travet stemmer litt bedre, han har siste tiden lagt seg litt og litt mer til i travet.

Hjemme går det som vanligt, føllene spiser, sover og leker. De "trenes" - blir oppmutret til å leke og springe i hagen noen ganger i uka, de liker å springe og er ikke så vansklige å be. Det skal tidlig krøkes som god krok skal bli heter det, det gjelder å være steget føre - ikke så veldig lenge til de skal kjørest inn og begynne treningen. Neste uke kommer enda ett føll og vi har fortsatt noen ledige plasser.