Uke 49

10.12.2017

Da var denne uken over og julen nærmer seg alt mer. På lørdag fikk vi snø her, både hjemme og på travbanen og det falt i smak for både to og firbeinte. 

Hestene på travbanen oppfører seg og gjør jobbene sine. Neslands Odin har vekslet mellom arbeidsintervaller, galoppintervaller og bakkeintervaller denne uken og gjør det på en okei måte. Miss Sirius har gått tempovekslinger på banen samt galoppintervaller i korallen, blir alt sterkere og sterkere, noe hun må være for å klare å trave med de lange beina sine. Smedheim Maia er jeg veldig fornøyd med om dagen, hun går mest arbeidsintervaller men også tempo og bakke innimellom, kjørte bakke og intervaller på fredag og fungerte veldig fint. Hun har ett utrolig fint og spenstigt trav. Logical Cosmic reiste på fredag hjem til eieren sin Lars Lekve og vi ønsker de lykke til videre med treningen. S.G Jerv Blesa startet på lørdag og ble desverre disket for galopp. Det var en krevende bane på Forus og jeg hadde balansert feil infor løpet. Vi skor om og prøver igjen 19.12. Hun fungerte bra imellom galoppene og viste stor fart. Åringene Smedheim Lys og Dag Solana har det fortsatt litt rolig nå og skrittes og jobbes i korallen for det meste.

Hjemme går alt sin vante gang, det kom snø på lørdag noe føllene Amanda, Juniflya og Garli Prinsessa syntes var veldig spennende og morro. De springer, hopper og leker mye om dagen. Ellers er det ikke så mye nytt med de, de spiser bra og lærer seg livets ABC. De står attmed veien og får mye gratis miljøtrening og vi prøver å lære dem og venne de til så mye som muligt. I dag hengte vi opp nye høybarer/matter med drill i løsdriften mens de sto å spiste og ikke brydde seg nevneverdig om oss. Traktorer, firhjuling, biler, lastebiler osv bryr de seg heller ikke om lenger. Det var storm her onsdag og torsdag, hadde litt vondt av hestene som står ute men når jeg kikket til de på kvelden lå de å såv samtlige inne i løsdriften.