UKE 7

20.02.2018

Denne uken har alt rullet på som vanligt. Hestene har trent godt og det ser bra ut for samtlige. I helgen var jeg og Frode på oppdretterseminar i Oslo. Oppdretterseminaret omhandlet det meste innom oppdrett, avl, føll og unghest, bla Svante Båth, Tone Wirkola, A-K Milde og Tone Wien var foredragshållere på seminaret. Dette var interessant og lærerikt. Veldig bra initiativ av DNTs avlskomisjon. Nina styrte stallen på travbanen mens vi var borte, hun fikser det meste og er gull verdt for meg! 

Denne uken starter Spik Lotta i Bergen på torsdag. Se startlisten her. Løp 4 hest nummer 10, Roar Hop kjører. 40m tillegg er vel ikke hennes favoritt men hun har trent bra siste tiden og hun går til mål. Har kjørt intervaller med henne sammen med varmblodsen Cecilia Linn og det har fungert bra. Ser fin ut på puls og laktat, mye kapasitet i denne! 

Vi har begynt med temmingen av åringene hjemme, vi tar det med ro i begynnelsen sånn att de blir trygge og komfortable med utstyr og bitt. De har oppført seg fint og har ingenting å sette fingen på. Nøkkelen til en god kjørbar hest er god grunntemming og håndtering.

Treningsinformasjon og treningsrapporter finner du under hestene. Trykk inn på de forskjellige hestene og les hvordan de trener.