Uke 8, uke 9 og masse nytt!

05.03.2018

Tiden går og døgnet har fortsatt bare 24 timer, disse timene blir mest prioritert til hest og søvn. Disse to ukene har jeg ikke hatt tid til å skrive elle legge ut bilder - MEN legger ut mye nytt i dag, både info og bilde, som et lite plaster på såret.

FØRST - Spik Lottas seier 22/2 i Bergen, suveren fra dødens og vant med lengder. Hennes andre start for oss og faktisk, min føste trenerseier! Utrolig morro! Her er video av siste 500m av løpet og bilder:

Spik Lotta startet allerede igjen tirsdag 27/2, det passet ikke helt - men hun kom i mål med krefter spart, godkjent. Fin oppladning til neste start som er nå på lørdag 10/3 i Bergen. Da skal hun ut i ett litt tøft lag i V75. Løp 9, hest nr 1. Se startliste her. Med til Bergen skal S.G. Jerv Blesa, hun starter i løp 1, hest nr 12. Kommer ut etter en liten pause, står på 60m tillegg men er en fordel for henne da hun står alene der. Spennende! Roar Hop kjører begge hestene.

Siste uken har vi hatt barfrost og dårlige treningsforhold, vi har heldigvis endel bakker å gå i så hestene får opp pulsen alikevel. Så mest arbeidstrening forrige og denne uken, ser ut som att det skal bli bedre til helgen. I morgen skal jeg til Forus på møte i Rogaland Travforbund og siden jeg allerede skal over fjorden tar jeg med meg Spik Lotta og S.G Jerv Blesa og kjører med de på travbanen på Forus. Thomas Sverre stiller opp og kjører en av de så vi får trent sammen, veldig bra! De andre hestene trener på som normalt - gå inn på hestene for mer informasjon om hvordan de trener. Hadde i helgen besøk av Cecilia Forsberg som er ridelærer og vi red igjenom hestene og fant litt stivheter som vi fikk bukt med.

har vi gått å tenkt litt en stund på att vi så absolutt skulle hatt en hestebil å transportere hestene i og forrige uke fant vi ut att det var på tide, sååå vi kjøpte en Equi Trek Atom og Frode hentet den i helgen, veldig fin var den!

Sist men ikke minst - i begynnelsen av februar var lokalavisa "Grannar" på besøk hjemme i Stokkadalen og intervjuet oss. De lagde en fin artikkel som ble publisert i både avisa og på nettet. Nettartikkelen finner dere her. For dere som ikke vil betale for å lese den er bilde av avisartikkelen her:

Ellers er det ikke så mye mer å informere om, avlshoppene hjemme begynner å bli runde og fine, vel runde kanskje da det var veldig godt høy vi fikk i fra Danmark. Åringene jobber på å ser ut til å bli fine kjørehester, trivelige individer å jobbe med.

Nevnes må også prestasjonen til Cecilia Linn på Forus 27/2, Cecilia eies og trenes av Nina som jobber hos meg og det er henne vel unt att hesten presterte som hun gjorde, en riktig fin 2.plass!

Her er litt bilder av hestene siste ukene: