V75 starter

02.11.2018

På tide med en liten oppdatering, det ruller på og hestene er fine om dagen.

S.G. Jerv Blesa imponerer stadig og gikk inn til en strålende 3.plass i V75, grunncupen i Bergen 27/9, hun gikk også ny rekord , 27,6 fra 40m tillegg, mycket bra!

Ellers har starene siste ukene ikke gitt så mye og vi setter en strek over de, Spik Lotta var bla til Klosterskogen 25/10 og galopperte i ett monteløp. Har fundert litt etter den starten og valgte å sende inn en blodprøve, alle verdier var ok forutom langtids-muskelverdiene som viste att hun hadde hatt en muskelskade for en tid tilbake, kan stemme overens med tette starter bla. Er bra nå og kjennes fin ut i trening.

Overnevnte skal på tur i morgen, lørdag 3/11, da reiser vi til Sørlandet og starter i V75 med begge to. S.G Jerv Blesa starter i V75-2, hoppecupen, hun står på 40m tilegg, kusker gjør Åsbjørn Tengsareid. Spik Lotta starter i V75-5, kaldblodscupen, sprint og hun står på strek, Per Vetle Kals kjører. Se startlister her.

Rusken Junior startet 23/10, ble disket for galopp og vi velger å gi opp og hesten er for salg som ridehest. Han viser kapasitet og vilje i trening men mister hode helt i løp og fungerer ikke som travhest desverre.

Smedheim Lys jobber på med arbeidsvogn og tung trening, begynner å bli sterk og skal fortsette denne treningen en stundt til. 

Dag Solana har hatt litt treningsvile pga en litt vanskelig hovbyll/infeksjon, ser bedre ut nå og er skodd med såler og er nå haltfri og i opptrening igjen, ser bra ut.

Vi har skilt ifra hopper og føll og startet opp føll-barnehagen, de første føllene er allerede på plass og vi innventer noen til. Føllene har funnet seg til rette og koser seg sammen.