Vinn Vinn

07.04.2018

Liten oppdatering på uka som har gått. Fine forhold, fint vær og fine hester. Lagt om treningen på enkelte og økt mengden. Hestene viser framgang på puls og laktat og det er bra.

Startene denne uken gikk ok, Spik Lotta startet på forus tirdag, var ikke dårlig men ikke på topp heller. Hun gikk til mål og ble nr 6, positiv. Treneren må innrømme å tatt noen dårlige valg når hun har meldt til løp siste gangene og tar lærdom av det. Lotta har startet ganske tett og har ikke forsert henne spesielt i trening hjemme. Sikter videre på løp som passer bedre grunnlagsmessigt for henne og gir henne noen tunge treningsøkter kommende uke. Sikter mot Bjerke 18/3.

S.G. Jerv Blesa har aldri helt turen med seg og ble også denne gangen påkjørt og nedkjørt, men vi er veldig fornøyde med att hun i disse situasjoner ikke galopperer. . Hun fikk med seg 3.000,- og gikk 30,6, best av alt, feilfritt! Siktes også mot Bjerke 18/3 da hun har et veldig fint hoppeløp der.

I morgen (8/4) er det lokalkjøring på Haugalandet travpark, her skal Tjøtta Viktor "debutere". Det ble et felt med 6 hester og god rutine for hestene.

Vi har bestemt oss for å gjøre noen tiltak for å få inn hester i trening og prøver med ett provisjons-pris tilbud, "Vinn Vinn" har vi kalt det. Les mer om dette her.
Vi tar da 6.000,- inkl. moms + 25% av penger hesten tjener.