Mai 2018

Mai var en fantastisk måned for oss. Med en trippelprosent på 55% og seiersprisen på 33% er vi veldig fornøyde! Månedens prestasjon står å veier mellom Spik Lottas montedebut 1/5 der hun vant overlegent og Karmland Stilsons seier i Bergen Travparks finale 20/5 hvor han overbeviste og senket rekorden 2 sekunder!

Liten oppdatering på stallhestene:

C.C. Heaven debuterte 27/5, gjorde en grei debut men hoppet desverre på siste bortre, litt urutinert og trengte løpet. Har forandret seg mye siden han kom og ser fin ut. Startes framover for å få rutine og kan bli en fin hest frammover. Trener mye på banen og veksler med dobble heat 1600-2100, intervaller 5X700m og 1600m x3.

Heimlunds Snorre debuterte med startgalopp 27/5, så grei ut etterpå. Har mye problem i starten og dette jobbes med. Trener sammen med de andre løpshestene og går mye doble 5 x 700m, bakke, fartslek og 4x4min i arbeidsvogn.

Karmland Stilson har 100% trippel denne mnd. Startet 3/5 hvor han debuterte for oss, han startet mot bedre hester og tok en sterk 3.plass fra dødens! Senket rekorden til 28,5. 10/5 vant han på hjemmebane Haugalandet, helenkelt på sørpebane! Avsluttet mai med en kruttsterk seier i Finaleløpet i Bergen Travparks Løp 20/5 på 27,2, helt overlegen! Han har trent mye 4x4min arbeidsvogn for å bli sterk samt intervaller 5x700m. Ridning og longering har han hatt nytte av og blitt smidigere og mykere i kroppen!

S.G. Jerv Blesa startet mai med å gå inn til en hederlig 2.plass, kjempet hele veien og tapte for en for dagen bedre hest. Hun gikk også på Haugalandet, da ble det galopp og en premie. Hun var også med i finalen i Bergen Travparks løpet hvor hun ble for hissig og ble upl. Hun går også sine vanlige treningspass med de andre løpshestene.

Spik Lotta startet måneden med en overlegen seier i montedebuten 1/5. Helt kontrollert hele veien og kom i mål 30-40m før de andre på 26,9! Startet også 10/5 men fikk ikke premie men ett fint ryggløp før neste oppgave Rappfots Æresløp 2/6.

2-åringene Smedheim Lys og Dag Solana har stått på gården hjemme og fått det litt roligt en periode. De var på utstilling i Sauda 12/5 og ble stilit i 1 og 2 kvalitet med gode karrakterer og er da kvalifisert til Veikle Balders Landsfinale 2018.

1-åringen Juniflya er ferdig innkjørt og er reist hjem til eiere for sommerbeite.

Alt i alt en topp mnd for MM Trav!