Om oss


Tekno Odin og Mari på Wolmsta Gård
Tekno Odin og Mari på Wolmsta Gård

Mari Mykkeltvedt

Ansvarlig trener
Født: 08/07-92
Utdanning:
- 3år på hestelinjen på Voss Videregående
- 3år på Wången/SLU, Degree in Equine Science/hippolog
- Proffisjonell travtrenerkurs Wången /ST

Begynte med hest i barnsalder, i fra 15års alder var det trav som gjaldt. Har i fra da till nå hatt egne travhester i trening samt jobbet og praktisert hos ett antal trenere både i Norge, Sverige og Frankrike. (Nils Dagestad, Olav Flatekvål, Arthur Bø, Øystein Tjomsland og Jørgen Westholm). Etter disse årene i stallene har jeg fått mye erfaring og kunskap.
På den 3-årige hippolog-utanningen på Wången under Sveriges Landbruksuniversitet leste jeg blant annet emner som hestens anatomi, biologi, skadeforebyggende trening, treningsfysilogi, rehabilitering og veterinærbehandling. I løpet av studien skrev jeg en litteraturstudie om magesår og symptom/behandling. Som eksamen siste året gjorde jeg en vitenskapelig studie på  unghester og rørelsemønster under innkjøring og tidlig trening, relatert til skader, prestasjon og holdbarhet.
Tre år på Wången har gitt meg en veldig bred hestekunnskap og det kombinert med efaring og kunnskap fra de ulike trenerene jeg har jobbet, samt erfaringer fra egene travhester,  kjenner jeg att jeg har en bred grunn å stå på og er kvalifisert for å trene andre sine hester. Jeg er veldig opptatt av att hestene skal være i orden og gjør alt jeg kan for å oppnå dette. 


Frode Grindheim

Hovslager og altmuligmann
Født: 6/11-79
Utdanning:
- Fagbrev som bilmekaniker
- Langtransportsjåfør
- Maskinfører
- Hovslagerkurs

Frode er samboer med Mari. Han er selvstendig næringsdrivende og har gris og sau hjemme på gården. Har alltid holdt på med dyr og litegran med hest. Ble bitt av travbasillen etter han møtte Mari og holder på med hovslagerkurs. Frode er altmuligmann og fikser det meste.